Tietoa meistä

Savonlinnan sosialidemokraattinen kunnallisjärjestö ry toimii Savonlinnnan alueen SDP:n puolueosastojen yhteisenä toimielimenä. Kunnallisjärjestössä valitaan edustajat kaupungin ja maakunnallisiin luottamustehtäviin. 

Savonlinnan Sosialidemokraattinen Kunnallisjärjestö on perustettu 2.10.1970.

 Kunnallisjärjestön tarkoituksena on liittää yhteen kaikki kunnassa olevat SuomenSosialidemokraattisen Puolueen järjestörakenteeseen kuuluvat puolueosastot, ylläpitää yhteyttä niiden ja piirihallituksen välillä sekä yhdessä puolueosastojen kanssa tukea ja järjestää toimintaakotipaikkakunnan sosialidemokraattien valtiollisten, kunnallisten ja sivistyksellisten pyrkimysten edistämiseksi.Tarkoituksensa toteuttamiseksi kunnallisjärjestö järjestää kokouksia, valistus- ja juhlatilaisuuksia,neuvottelupäiviä ja järjestökursseja, kustantaa poliittista kirjallisuutta, kannustaa ja ohjaa sosialidemokraattien osallistumista kunnalliseen toimintaan sekä johtaa paikkakunnansosialidemokraattien valmistautumista valtiollisiin ja kunnallisiin vaaleihin. 

Kunnallisjärjestön toiminta ei saa olla ristiriidassa puolueen sääntöjen eikä puolueen ja piirijärjestön toimielinten päätösten kanssa